KAMYONCU ESNAFININ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, çalışmalarına ara vermeksizin sürdürüyor.

KAMYONCU ESNAFININ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
13 Şubat 2019 Çarşamba 14:59

CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, çalışmalarına ara vermeksizin sürdürüyor. Çifteler’in en büyük sorununun ekonomi olduğunu ifade eden Konakçı, bu kapsamda ilk olarak Çifteler’de faaliyet gösteren esnaf ve üreticilerin sorunlarını dinliyor.

Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaret programı doğrultusunda Taşıyıcılar Kooperatifini de ziyaret eden CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, Kooperatif Başkanı İbrahim Köksal ve üyelerle görüştü. Kamyoncu esnafının sorunlarını dinleyen Konakçı, üyelerin kamyonlarını park edecek alan konusunda sıkıntı yaşadığını ve bu sorunu çözmek için hareket edeceğini söyledi.

Konakçı, “Kooperatif Başkanımız İbrahim Köksal ve değerli taşıyıcı kooperatifi üyesi esnafımızla görüştük. En önemli sorunlarının kamyonlarının park edeceği alan sorunu olduğunu gördük. Biz Çifteler’i birlikte yöneteceğiz. Mevcut sorunları ortadan kaldırarak Çifteler’in üretimde ve ekonomik getiride daha fazla pay almasını sağlayacağız. Taşıyıcılar Kooperatifimizin dile getirdiği sorunları çözeceğiz. Esnafımızın daha da fazla kazanması için biz üzerimize ne düşerse yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.