KADİR BIYIK'A BÜYÜK DESTEK

Çifteler Arslanlı Mahallesi sakinleri Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık'ın seçim ofisini ziyaret etti.

KADİR BIYIK'A BÜYÜK DESTEK
25 Şubat 2019 Pazartesi 11:17

Çifteler Arslanlı Mahallesi sakinleri Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık'ın seçim ofisini ziyaret etti. Samimiyet içerisinde geçen sohbet ortamında Arslanlı Köyü sakinleri  'Kadir bizim evladımız, bizleri hiç bir zaman utandırmadı, yalnız bırakmadı. İnanıyoruz ki Çifteler kendisiyle yeniden gülecek. Belediye Başkanlığını'da en iyi şekilde yapacağından şüphemiz yok, kendisine güvenimiz tamdır' diye ifade ettiler. Aday Kadir Bıyık ise, "Ne zaman bir yola çıksam beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen köylülerim bugün bir kez daha Arslanlı'nın evladını bağrına basıp moral verdiler. Ne kadar gururlansam azdır. Kıymetli Büyüklerimden Allah razı olsun" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.