Kadir Ateş: Devletin gücüyle yarışmak zorunda kalıyoruz

Saadet Parti İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın , “Görüntü ve gürültü kirliliğine son vereceğiz. Bayrak asmayacağız ve belirli saatler dışında otobüs gezdirmeyeceğiz” sözlerini gündeme taşıdı: Medya gücünün neredeyse %95'i iktidarda...

Kadir Ateş: Devletin gücüyle yarışmak zorunda kalıyoruz
16 Aralık 2018 Pazar 13:38

Ülkenin gerçek sorunlarının tartışılmadığı sadece seçimlerle ilgili konuların televizyonda yer aldığına değinen Ateş, Maalesef aynı sorunlar Eskişehir’de de yaşanır oldu. Bakıyoruz, hep isimler üzerinden tartışmalar yaşanıyor. Bu yetmezmiş gibi Cumhurbaşkanımız, “Görüntü ve gürültü kirliliğine son vereceğiz. Bayrak asmayacağız, belirli saatler dışında otobüs gezdirmeyeceğiz” dedi. Öncelikle belirtelim ki, 2019 yılı yerel seçimlerinde her türlü israfa yol açacak kampanyalara biz de karşıyız. Ancak bu süreçte medya gücünün neredeyse %95’ini elinde tutan iktidar tarafından   muhalefetin sokak sesini kısmaya yönelik bir noktaya gelmez. Bizler devletin gücüyle yarışmak zorunda kalıyoruz. Sokakta sesimiz kısılır sie bunun hesabını vicdanlarda kimse veremez” dedi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.