KADINLAR ŞEHRİ KONUŞTU

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘’Kadınlar Şehri Konuşuyor’’ programında AK Parti’nin Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Adayları Burhan Sakallı, Volkan Doğan ve Hasan Tuç şehrin kadınları ile buluştu.

KADINLAR ŞEHRİ KONUŞTU
17 Mart 2019 Pazar 12:02

 AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın moderatörlüğünde gerçekleşen ve 400’den fazla katılımcının olduğu etkinlikte, kadınlar başkan adayları ile şehre dair hayallerini, düşüncelerini, sorunlarını ve önerilerini anlattılar. Soru cevap şeklinde interaktif bir ortamda gerçekleşen etkinlikte şehre dair birçok sorun gündeme getirildi ve adaylar çözüm odaklı projelerini anlattı. Prof. Dr. Günay konu ile ilgili ‘’Kadınlarımız nasıl bir şehir hayal ediyorlar bunları paylaştılar. Günlük yaşamda yerel hizmetlerin nimetlerinden de külfetlerinden de en çok kadınlarımız etkileniyor. Başkan adaylarımız kadınlarımızın dile getirdiği sorunlara tek tek cevap verdiler, projelerini paylaştılar. Çok verimli bir buluşma oldu. Hem katılımdan hem de çıkan sonuçtan dolayı çok mutluyum. Kadın Kolları İl Başkanımız Özlem Yalçın ve ekibine emekleri için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

“Eşit düşün, çözüm üret, değişim için yenilikçi ol.”

Şehrin bir kadın milletvekili olarak kadınların sorunlarına, isteklerine, önerilerine ayrı bir önem verdiğini dile getiren Prof. Dr. Günay, ‘’Bir kadın milletvekili olarak kadınlarımız daima önceliğim oldu, kadınlarımızdan aldığım güçle bu motivasyonu elde ettim. Ve yine kadınlarımız şehre el atacak. Eskişehir kadınların hayalleriyle şekillenirken ben bir milletvekili olarak başkan adaylarımızın arkasındayım, her projelerine destek veriyorum. Eskişehir’de değişim, dönüşüm zamanı diyoruz. Eskişehir’e yeni bir heyecan lazım. Adaylarımız bu heyecana ve güce sahip. Kadın isterse yapar. Yeterki eşit düşün, çözüm üret, değişim için yenilikçi ol.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.