KADIN ESNAFLARA ANLATTI: “NEDEN EVET?”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Odunpazarı’nda bulunan kadın esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde neden "Evet" denmesi gerektiğini anlattı.

KADIN ESNAFLARA ANLATTI: “NEDEN EVET?”
06 Mart 2017 Pazartesi 15:12

14 yılda kadınlar için Ak Parti hükümetinin uyguladığı pozitif ayrımcılıklardan bahseden Yalçın, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile çift başlılık ortadan kalkacak, siyasette birliktelik artacak ve kutuplaşma azalacak, Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar arasında yaşanan krizlerin ülke ekonomisine yaşattığı zararların bir daha yaşanmaması için, daha istikrarlı bir Türkiye için "Evet" dememiz gerekiyor. Öncü ülke olma hedefimiz yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecektir” diyerek kadın esnafların desteğini istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.