Jale Nur Süllü'den EOSB'ye Zİyaret

Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Jale Nur Süllü'den EOSB'ye Zİyaret
28 Eylül 2018 Cuma 14:43

Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, ziyarette, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Her zaman EOSB’nin yanında olduklarının altını çizen Jale Nur Süllü, Eskişehir’in en önemli üretim merkezlerinden biri olduğunu, OSB’nin çok zor bir görev icra ettiğini belirterek, “Bu dönemi hem sizin hem çalışanlarınızın riske girmeden atlatması çok önemli. Bu konuda Eskişehir milletvekili olarak, mecliste her türlü görüş ve önerilerinizi dile getirmek için buradayız” dedi.

EOSB hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, ayrıca Gemlik Liman Bağlantısının önemine değinerek “İhracatta kolaylık ve ucuzluk sağlamak amacıyla Gemlik Bağlantısının hayata geçirilmesi lazım” dedi. Ayrıca havaalanı konusundan da bahseden Başkan Küpeli, uçuş yelpazesinin genişletilmesinin Eskişehir ve çevre iller için faydalı olacağını dile getirdi. 

Başkan Küpeli, Jale Nur Süllü’nün ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Süllü gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Nadir Küpeli’ye teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.