İYİ PARTİ’DEN O AÇIKLAMAYA YALANLAMA GELDİ

İYİ Parti İl Başkanı Tunca, İnönü’de CHP ile sürdürdükleri güç birliğinin devam ettiğini açıkladı.

İYİ PARTİ’DEN O AÇIKLAMAYA YALANLAMA GELDİ
15 Mart 2019 Cuma 15:29

İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, İYİ Parti İnönü İlçe Başkanı Erol Taştan’ın ilçede CHP’yi ve adayı İsmail Karaköse’yi desteklemeyecekleri yönündeki açıklamasına ilişkin, “İlçe başkanının münferiden yaptığı bir açıklamadır. Güç birliğimiz aslanlar gibi devam etmektedir. Bu ilçe başkanımızın belki  şahsi görüşüdür” değerlendirmesinde bulundu. 

İşte İYİ PARTİ İnönü İlçe Başkanı  Erol Taştan'ın o açıklaması: 

İYİ Parti İnönü İlçe Başkanı Erol Taştan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı: CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse ile yapmış olduğumuz görüşmelerde hoş karşılandığımız söylenemez. Buna rağmen Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda oluşturulacak listelerle ilgili Köseoğlu’yla yapmış olduğumuz görüşmelerde, partimize ve taleplerimize baştan önyargılı olarak hareket etmiş, olumsuz bir yaklaşım sergilemiştir. İttifak ortağımızın bu yaklaşımı sonucunda İYİ Parti İnönü İlçe Teşkilatı olarak bizim tek taraflı sadakatimiz bir tutkudan öteye gidemezdi. Biz de bundan böyle İnönü’deki seçimlerle ilgili olarak nasıl bir tavır takınacağımız hakkında bir yol ayrımına geldik. Ancak aldığımız duyumlar, Köseoğlu ye CHP ilçe yöneticileri tarafından sanki Millet İttifakı’nda her şey yolunda ve İYİ Parti İnönü’de onları destekliyormuş izlenimini vermeye, seçmeni yanıltmaya çalışmaktadırlar. Onlara, Köseoğlu’nun bize söylediği şekilde sesleniyorum; bundan böyle herkes işine baksın. İnönü’de İYİ Parti ilçe bazında ittifak içinde değil. Biz İnönü Belediye Başkanlığı seçiminde CHP'yi ve adayı İsmail Karaköse’yi desteklemiyoruz. Büyükşehir seçimlerinde ittifak ruhuna uygun hareket edecek ve Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i destekleyeceğiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.