İYİ Parti ilçelerde aday çıkaracak

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP’ye destek çıkacak olan İYİ Parti ilçelerde ise kendi adayları ile boy gösterecek.

İYİ Parti ilçelerde aday çıkaracak
13 Aralık 2018 Perşembe 11:56

31 Mart’a yapılacak olan yerel seçimlerde Eskişehir büyük şehire aday çıkarmayacak olan İYİ Parti, ilçelerde ise kendi adayları ile yarışa girecek İYİ Parti il Başkanı Ramis Tunca Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:Bu işbirliği sadece Büyükşehir belediyeleri kapsamakta olup alt belediyeler ve ilçe belediyelerini kapsamamaktadır. Sadece Büyükşehir Belediyelerini kapsayan bu iş birliği – güç birliği kapsamına şehrimiz de dahil edilmiştir. Kurumsal disiplinimiz gereği sadeceBüyükşehir için alınan karar İl Yönetimimiz için tartışılmazdır. Ancak; Hepimizin bildiği üzere 24 Haziran seçimleri sonucunda  İYİ Parti bir, CHP ise 2 Milletvekili çıkarmıştır. Başarıya ulaşmak için seçmenimizi, teşkilat ve parti tabanlarımızın dinamiklerini diri tutma zorunluluğumuzdan dolayı Odunpazarı ve Tepebaşı belediyesi de dahil olmak üzere 14 ilçe belediyemiz üzerinde sağlıklı, akılcı, motive edicibir müzakereyi zorunlu kılmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKAN - 5 yıl önce
ÇIKARTACAĞIZ DİYE BİR AÇIKLAMA YOK İLÇELER ÜZERİNDEN MÜZAKERE YAPALIM DİYOR
Avatar
Haydar - 5 yıl önce
Ben bu işe karşıyım.büyükşehir çoğunluğu akp de kalsın diye herşey yapıyorlar.