İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI SONER ÇAM “ÜZÜLEREK GÖRÜYORUM Kİ İL YÖNETİMİNDE ÖTEKİLEŞTİRME YAPILIYOR”

Yarın yapılacak İyi Parti 1. Olağan Kongresi’nde Arslan Kabukçuoğlu’nun rakibi olarak yarışacak olan Soner Çam yönetimini basına tanıttığı toplantı da yaptığı konuşmada “İyi Partinin kuruluş amacı ülkemizde ortaya çıkan koltuk kavgaları, ötekileştirme, liyakat sahibi olmayanların önemli görevlerde yer alması gibi sorunlardır. Bugün geldiğimiz durumda üzülerek görüyorum ki, il yönetiminde tıpkı ülkemizin durumu gibi, kutuplaşma, ötekileştirme, liyakat sahibi olmayan insanların yer edinme, aidiyet hissi, koltuk merakı yüzünden aynı sorunlar oluşmuştur” dedi.

İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI SONER ÇAM “ÜZÜLEREK GÖRÜYORUM Kİ İL YÖNETİMİNDE ÖTEKİLEŞTİRME YAPILIYOR”
10 Mart 2018 Cumartesi 10:33

İyi Parti’nin kuruluş amacının ülkede yaşanan ötekileştirme kutuplaşma sorunlarını ortadan kaldırmak olduğunu belirten Çam aynı sorunların il yönetiminde de meydana geldiğini üzülerek gördüğü ifade ederek, “Benim aday olma sebeplerimden birisi de il teşkilatında sevgi, saygı ve kardeşlik hukukunu yeniden inşa etmek ve seçimlerde partimizi Eskişehir’de birinci parti yapmaktır. Bu nedenle noter huzurunda Eskişehir merkezinde en az 1 belediye, ilçelerde en az 4 belediye ve en az 2 milletvekili çıkarmayı taahhüt ettiğim belgeyi sunacağım. Bu beklentilere karşılık veremediğim gün istifa edeceğime şeref sözü veriyorum.  11 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan Eskişehir İyi Parti 1. Olağan kongresinde delegelerimizin desteği ile il başkanlığına adayım. Liyakat, ehliyet sahibi nitelikli kaliteli ve onur mücadelesi veren kadro ile İyi Parti’yi Eskişehir’de 1. Parti yapmaya söz verdik. Her türlü olumsuzluklara rağmen çok kıymetli ve hür iradesine ipotek kurdurmayan, vicdanının sesini dinleyecek olan ve büyük resmi gören saygı değer delegelerimiz ile bu kongreyi Allah’ın izni ile kazanacağız. Kazanan İyi Parti ve Türkiye olacak” dedi.

"2 saniye sonra garantisi olmayan hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok"

15 yıl boyunca iktidarın ülkeyi ayrıştırdığını ve kutuplaştırdığını belirten Çam, “15 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında, köydeki çobanın bile korktuğu şu günümüzde, Yüce Türk Milletini sindirmiş ve korku imparatorluğu kurarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sadece Adalet ve Kalkınma Partisi’ni destekleyenlerden ibaret saymaları, ülkemizi ikiye ayırarak kutuplaştırmıştır. Anneyi ve babayı evlattan, abiyi, kardeşten ayırmak suretiyle kin ve öfkeye sebebiyet vermiştir. Ülkemizdeki birlik, beraberlik ve dayanışmayı ortadan kaldırarak, Türk insanında güven sorunu yaratmıştır. Biz hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. Bizler şucu bucu değiliz. Hepimiz vatansever, cesur yürekli iyi insanlarız. İki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok. Bu onur mücadelemizde İyi Parti birinci olağan kongresinde bir birinden değerli delegeler kendine en uygun olanı seçeceklerdir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.