İYİ PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ

Eskişehir İYİ Parti İl Teşkilatı eski başkanı Ramis Tunca, çarşaf liste ile yapılan delege seçimlerinde delegeliğe adını yazdıramadı. İddialara göre Tunca’yı milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da destekliyordu.

İYİ PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ
21 Ocak 2020 Salı 10:32

İYİ  Parti’de delege seçimleri tamamlandı.  18 Ocak’ta Tepebaşı, 19 Ocak’ta ‘Odunpazarı İlçe delege seçimleri’ yapıldı. Her iki delege seçiminde ‘çarşaf liste’ kullanıldı. Tepebaşı ve Odunpazarı’nda 400’er delege seçildi. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu’nun desteklediği iddia edilen eski başkan Ramis Tunca, kendi mahallesi olan Akarbaşı’nda delege seçilemedi.

Kongre süreci

Delege seçimlerin tamamlanması ardından

15 Şubat’ta Tepebaşı İlçe Kongresi, 16 Şubat’ta ise Odunpazarı i Kongresi gerçekleşecek.

22 ve 23 Şubat tarihlerinde dış ilçe kongreleri olacak. 22 Mart tarihinde yapılacak il kongresiyle,  İYİ Parti’de kongre süreci sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adl genco - 4 yıl önce
İyimi ? Hadi canım sende bari cici deseydiniz bebeler inanırdı .