İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

 İYİ Parti Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
16 Şubat 2019 Cumartesi 16:38

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Serdar Ulucan, Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cantaş kamuoyuna tanıttı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl katıldı.

-CHP’Lİ ADAYLARIN  KAZANMASI İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, “Değerli konuklarımız ve partililerimiz, uzun süren görüşmeler sonunda genel merkezlerimizin mutabakatı sonucunda, Mihalıççık ve Sivrihisar’da güç birliği adına İYİ Parti seçimlere giriyor. Odunpazarın’da bir güç birliği oluşturamadık. Ayrı ayrı seçimlere giriyoruz. Büyükşehir ve başta Tepebaşı olmak üzere diğer tüm ilçelerde ise CHP ile güç birliği olarak seçime giriyoruz. Güç birliği içinde olduğumuz CHP adaylarımıza başarılar dilerim. Onların başarı ile seçimden çıkmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İlk fırsatta güç birliği dâhilinde olan tüm CHP adaylarını ziyaret ederek kendilerine desteklerimizi göstereceğiz. İYİ Parti Eskişehir il ve ilçe teşkilatları yapılan mutabakat metninin tamamına harfiyen uymak konusunda kararlıdır ve uymaktadır. Şu ana kadar geçen zaman içinde Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve CHP İl Başkanı Sayın Abdülkadir Adar’a da gösterdikleri hassasiyet ve çabalar için teşekkür ederim. Umuyorum ki 31 Mart akşamında güç birliğimiz meyvelerini verecektir. Mutabakat metninde güç birliği partileri olan CHP ve İYİ Parti’den aday olamayan aday adayları diğer partiden aday olamaz hükmü bulunmaktadır. Özellikle İYİ Parti ve CHP’den güç birliği kararı sonrasında beklentisi olan aday adaylarımıza ve hemşerilerimize bu hükmün altını çizerek hatırlatmakta yarar görüyorum” dedi.

-KOCAMAN YÜREKLİ PARTİLİLERİMİZ VAR

Mihalıççık ve Sivrihisar’ı İYİ Belediye yapmaya yemin ettik diyen Tunca, “Biz İYİ Parti olarak Odunpazarı’nı, güç birliği içinde olduğumuz Mihalıççık ve Sivrihisar’ı İYİ Belediye yapmaya yemin ettik. Eskişehir’in en mütevazı bütçesine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Para ile seçim kazanılamayacağını en iyi bu seçimde göreceksiniz. Değerli arkadaşlar, bütçemiz küçük ama bizim kocaman yürekli başkan adaylarımız var. Kocaman yürekli partililerimiz var. 40 Çerisiyle Çin sarayını basan Kürşatlarımız gibi adaylarımız var. Mihalıççık, Serdar Ulucan Başkanımla İYİ olacak. Sivrihisar, Hüseyin CANTAŞ başkanımla İYİ olacak. Odunpazarı Salih Karabacak Başkanımla İYİ olacak. Adaylarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından belediye başkan adayları tanıtıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.