İstifa edecekler mi?

AK Parti İl Başkanı ve Meclis Üyesi Zihni Çalışkan ile Orhan Durmuş ve Adem Kara’nın meclis üyelikleri görevinden istifa edip etmeyecekleri merak ediliyor.

İstifa edecekler mi?
10 Ağustos 2018 Cuma 02:55

AK Parti İl Yönetim Kurulu ve ardından il yürütme kurulu dün açıklandı. İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın 15 kişilik il yürütme kurulu listesinde Meclis üyeleri Adem Kara ve Orhan Durmuş’ta yer alıyor.

Bir önceki yönetimde görev alan AK Parti Tanıtım Medya Başkanı ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Serhan Arıman, Merkez Karar Yönetim Kurulu tarafından alınan ilke kararı gereği meclis üyeliği görevinden istifa etmişti. Aynı zamanda Tepebaşı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan İl Başkanı Zihni Çalışkan, Adem Kara ve Orhan Durmuş’un da Arıman gibi meclis üyeliği görevinden istifa edip etmeyecekleri merak ediliyor. 

Yeni İl Yürütme Kurulu’nda Orhan Durmuş siyasi ve hukuk işleri başkanı, Adem Kara ise teşkilat başkanı olarak görev aldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.