İSTİFA ÇAĞRISI DEĞİL, KOMEDİ!

BBP MKYK Üyesi Akdoğan, partinin ‘evet’ kararının ardından istifalarını açıklayan gruba sert çıktı. Akdoğan, istifa açıklamasını komedi olarak yorumladı.

İSTİFA ÇAĞRISI DEĞİL, KOMEDİ!
17 Mart 2017 Cuma 13:12

BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, 16 Nisan’da yapılacak referandumda partisinin ‘evet’ oyu kullanacağını tekrarlayarak, bu kararın partinin yurt içi ve yurt dışında bulunan tüm yetkili kurullarını, sivil toplum kuruluşları, akademisyen kadrolarları, kanaat önderleri ve partide daha önce hizmet etmiş kişilerle görüşülerek alındığını ifade etti.   
Her siyasi partide olduğu gibi kendi partililerinde de karara itiraz eden arkadaşlarının olduğunu belirten Akdoğan, “Bunlar bizim iç meselemizden, konuşur gereğiniz yaparız” dedi.
Akdoğan, partili olduklarını iddia ederek partiden istifa ettiklerini açıklayan gruba da sert tepki gösterdi. İstifa açıklamalarını komedi olarak yorumlayan Akdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Üzülerek ifade etmeliyim ki kendi iç meselelerinden dolayı kurmuş oldukları platformlarla ve onlara destek veren bazı ulusal medya organlarıyla partimizin içini karıştırmaya çalışan bir grubun hezeyanlarıyla birlikte hareket eden ve partimizin bir köşesinden hasbelkader geçmiş, hiçbir katkı sağlamamış birkaç kendini bilmez şahsın üstelik partimize üye dahi olmadan, verilen görevi yerine getirememiş olmamakla birlikte şehrimizde istifa açıklamaları yapmaları komediden öte bir şey değildir. Bunlar büro köşelerinde ‘efendilerinden’ almış oldukları talimatlarla mazisi tertemiz olan Büyük Birlik Parti’mize asla zarar veremeyeceklerdir. Tüm teşkilat mensuplarımızla, kurulmuş olduğumuz günden bugüne her kademede görev almış en nihayetinde partimize Genel Başkan olmuş hangi şartlarda siyaset yaptığını bildiğimiz Eskişehir’imizin evladı Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye güvenimizin tam olduğunu ve ‘evet’ kararının yanında olduğumuzu beyan ederiz.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.