İSTANBUL'DAKİ TANIDIKLARINIZI ARAYIN

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer yarın gerçekleştirilecek İstanbul seçimlerinde hem İstanbullulara hem de Eskişehirlilere oylarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu

İSTANBUL'DAKİ TANIDIKLARINIZI ARAYIN
22 Haziran 2019 Cumartesi 13:20

Çakırözer, “Tüm Türkiye çok iyi biliyor ki Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası haksız, hukuksuz bir şekilde elinden alındı. 23 Haziran’da bu haksızlığın önüne hep birlikte geçeceğiz. 23 Haziran’da lütfen oylarınıza sahip çıkın. Sizlerin oylarıyla İstanbul’da Her Şey Çok Güzel Olsun” dedi.  Çakırözer,  Eskişehirlilere İstanbul’daki tanıdıklarını aramayı unutmamalarını da hatırlatarak,“İstanbul’daki tanıdıklarınızı arayıp bu seçimlerin demokrasinin yeniden tesisi için ne kadar önemli olduğunu anlatın, israf düzenin birlikte değiştirelim” çağrısında da bulundu.

CHP’Lİ VEKİLLER SANDIK NÖBETİNDE OLACAK
İstanbul seçimlerinin yenilenme kararının ardından yarın yeniden sandık başına gidilecek. CHP’li Milletvekilleri Utku Çakırözer Kadıköy’de ve Jale Nur Süllü ise Beyoğlu’nda seçim günü sandık başında İstanbulluların oylarına sahip çıkacak.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
23 Haziran seçimi öncesinde çağrıda bulunan Çakırözer, İstanbul seçmenine oylarına sahip çıkmaları çağrışanda bulundu. Çakırözer, “Bu seçim demokrasinin yeninden tesisi için çok önemli. Yurttaşlarımız yarın İstanbul’da sandık başına giderek kullanacakları oy ile bir kez daha ders verecek. Seçmenlerin tepkilerini yine sandık başında göstermesi, demokratik katılımı tam olarak sağlaması gerekiyor. İstanbul’da oy kullanacak tüm yurttaşlarımız 23 Haziran’da İstanbul’da olup oylarını kullanırsa ‘Her Şey Çok Güzel Olacak” dedi.  

EŞİNİZİ, DOSTUNUZU ARAMAYI UNUTMAYIN
Çakırözer Eskişehirlilere İstanbul’daki yakınlarını aramaları çağrısında da bulunarak, “Bütün hemşehrilerimize çağrıda bulunuyoruz. İstanbul’daki eşinizi, dostunuzu, tanıdıklarınızı, akrabalarını arayın ve haksızca elimizden alınan mazbatamızı anlatın. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a katacaklarını ve israf düzeninin nasıl sona ereceğini anlatın. Bu seçimler hukuk ve demokrasinin kazanması açısından çok önemli bir yere sahip” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.