İbrahim Haydar Büyükeren: Odunpazarı’nı fethedilmesi gereken bir kale değil, hizmet edilebilecek bir yer olarak görmekteyiz

Saadet Partisi Odunpazarı Belediyesi Başkan adayı İbrahim Haydar Büyükeren açıklamalarda bulundu.

İbrahim Haydar Büyükeren: Odunpazarı’nı fethedilmesi gereken bir kale değil, hizmet edilebilecek bir yer olarak görmekteyiz
17 Şubat 2019 Pazar 14:51

Saadet Partisinin Odunpazarı Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızda bulunmaktayım. On yıldır Odunpazarı ilçesinde iş adamı olarak Eskişehirli hemşehrilerimize hizmet etmekteyim” diyerek sözlerine başlayan Büyükeren şu şekilde konuştu:

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve şehrimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, Saadet Partisinin tüm ülke sathında hiçbir ittifak içinde yer almadan seçimlere kendi adaylarıyla katılacağını kamuoyuna hatırlatmak istiyorum.

Belediye başkanlığı adaylığımız sürecinde Odunpazarı Belediyesini feth edilmesi gereken bir kale değil insana, hayvana ve doğaya hizmet edilebilecek bir yer olarak görmekteyiz. Biz her zaman yapılacak olan işlerde önceliğin işi ehline vermek olduğuna inanır, particilik yapmaz bize oy versin vermesin bütün halkımızın refahını,huzurunu ve hakkını üstün tutarız. Daha güzel ve yaşanılası bir Odunpazarı için hedefimiz ilçemizi ticari ve kültürel açıdan ulusal bir marka haline getirebilmektir. Odunpazarı ilçemizin imardan altyapıya, ulaşımdan sosyal hayata kadar çözüm bekleyen önemli sorunları vardır. Halkımızın bize Başkanlık görevini vermesi halinde Odunpazarı ilçemizde rant esaslı olmayan kentsel yenilenme ve özel dönüşüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Mahalleler arasındaki dengesiz gelişmeyi ortadan kaldırıp Belediyemizi halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Gündoğdu mahallesi ve Mamuca sanayi çarşısını halkımızın rızasını alarak onları mutlu edecek şekilde çözüme kavuşturacağız. Kimsesiz vatandaşlarımızın, kimsesiz çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve engelli özel bireylerimizin sosyal hayat içerisinde etkin bir şekilde yer almalarını sağlayacağız. Ayağı yere basan projelerimiz, hakkı üstün tutan anlayışımızla halkımızın tükenen umutlarını yeniden yeşerteceğiz.

20.02.2019 tarihinde saat 19:00 da genel başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun teşrifleriyle Yunusemre Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantısıyla beraber Eskişehir için vakit tamam diyecek, dürüst başkan dürüst yönetim sloganıyla seçim çalışmalarımıza başlayacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Devrim - 5 yıl önce
Helal olsun,ilk defa bir aday ilk toplantısında hayvanlardan bahsetmiş.Helal olsun walla.