HEMŞEHRİLERİMİZİN HER AN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, sosyal ziyaretler kapsamında düğün, asker uğurlama, taziye, bebek, hasta ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

HEMŞEHRİLERİMİZİN HER AN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
08 Temmuz 2017 Cumartesi 15:49


Gittiği düğünlere özel kutu içerisinde Kuran-ı Kerim ve bayrak hediyesi götüren Doğan, ziyaretlerin hemşehri ilişkilerini güçlendirdiğini söyleyerek, her an sahada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Doğan, "Biz insan ilişkilerine önem veren ve kişilerin hem zor hem de mutlu anlarında yanlarında olmayı kendimize ilke edinmiş bir medeniyetin mensuplarıyız. Din, dil, ırk ve siyasi görüş ayırmadan insana sadece "insan" olduğu için değer veriyoruz. Ve bu anlamda Eskişehirli hemşehrilerimizin her an yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.