HEDEFLERİMİZE OTOBANDAN İLERLEMEK İSTİYORUZ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, ESTİM’de anayasa değişikliğine ‘neden evet’ denilmesi gerektiğini anlattı.

HEDEFLERİMİZE OTOBANDAN İLERLEMEK İSTİYORUZ
23 Mart 2017 Perşembe 12:26

Eskişehir Toptancılar İş Merkezi’nde yapımı devam eden inşaat şantiyesini inceleyen ve buradaki işçilerle görüşen Karacan, daha sonra ESTİM Yönetimi ve esnaflarını gezerek anayasa değişikliği hakkında bilgi verdi.   Esnaf ve işçilerin sorularını da yanıtlayan Karacan, “Güçlü Türkiye hedefimize mevcut sistemle ulaşmamız mümkün değil. Bu sistemle yola devam etmek tıpkı varmak istediğimiz yola patika yollardan gitmek gibi, ama biz hedeflerimize otobandan ilerlemek istiyoruz. Artık Türkiye’nin kaybedecek hiç vakti yok. 16 Nisan tarihinde aziz milletimiz bu yolu tercih edecektir.” Şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.