HEDEFİMİZ ODUNPAZARI’NI 400 BİN NÜFUSLU BİR AVRUPA KENTİ İLE KIYASLAR DURUMA GETİRMEK

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye'nin nüfusu en büyük 150 ilçe belediyesinin faaliyet raporlarının ve 'gizli müşteri' yoklamasının incelendiği İnsani Gelişme Vakfı'nın çalışmasında; 'insani gelişime endeksinde' en yüksek gelişmişlik düzeyiyle beşinci, 'Çevre ve Ulaşım' kategorisinde birinci olmuştu.

HEDEFİMİZ ODUNPAZARI’NI 400 BİN NÜFUSLU BİR AVRUPA KENTİ İLE KIYASLAR DURUMA GETİRMEK
06 Haziran 2017 Salı 12:02

İnsani Gelişim Vakfı (İNGEV) yetkilileri, Odunpazarı Belediyesi’nin aldığı başarıların simgesi olan birincilik ve beşincilik plaketlerini vermek için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. İNGEV yetkilileri, Başkan Kurt’a 'insani gelişime endeksinde' en yüksek gelişmişlik düzeyiyle beşinci, 'Çevre ve Ulaşım' kategorisinde birinci oldukları için tebrik etti.

İNGEV yetkilileri Başkan Kurt’a plaketlerini teslim ettikten sonra, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerine İNGEV’in çalışmaları hakkında bilgi verdiler ve araştırmanın detaylı raporunun sunumunu yaptılar. Odunpazarı Belediyesi, bu rapordan çıkan sonuca göre Odunpazarı’nın dereceye girdiği ve giremediği kategorilerde daha iyi hizmeti sunabilmek için gerekli verileri elde etti.  Odunpazarı Belediyesi’nin bundan sonraki çalışmalarında bu verileri dikkate alacağını belirten Başkan Kurt, “İlçemizin durumunu ve eksiklerini görmemiz açısından önemli verileri elde ettiğimiz bu araştırma ile Odunpazarı’na nasıl daha iyi hizmet sunabileceğimizi görmüş olduk. Birinci olduğumuz kategoride yerimizi korumak, aşağıda olduğumuz kategorilerde daha yukarı çıkmak için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Odunpazarı’nı 400 bin nüfuslu bir Avrupa Kenti ile kıyaslar duruma getirmek!” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.