HASAN TUÇ BİLECİKLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Eskişehir’de yaşayan Bileciklilerle bir araya geldi.

HASAN TUÇ BİLECİKLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
11 Mart 2019 Pazartesi 17:26

Bilecik Dernekleri Eskişehir Platformu, TheGarden’da Eskişehir’de yaşayan Bileciklilere bir yemek verdi. Yemeğe AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Cumhur İttifakı Tepebaşı Başkan Adayı Hasan Tuç, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, AK Parti Bilecik ve Eskişehir il başkanları başta olmak üzere Bilecik kökenli yüzlerce Eskişehirli katıldı. 

MERKEZDEKİ YAŞAM STANDARDI HER MAHALLEDE OLACAK

Toplantıda söz alan Hasan Tuç konuşmasına “Gönüller diyarı Bilecikli hemşehrilerim, Şeyh Edebali’nin torunları!” diye başladı. Eskişehir’de birçok mahallenin belediye hizmetleri alma konusunda büyük bir yoksunluk içinde bulunduğunun altını çizen Tuç “İnşallah 31 Mart’ta hemşehrilerimizin vereceği oylarla biz göreve geldiğimizde merkez mahallelerde her ne varsa diğer tüm mahallelerde de aynısı olacak. Merkezdeki yaşam standardı, sosyal donatılar, pazar yerleri kenar mahallelerde de olacak. Trafik, otopark; bunlar zaten Burhan Başkan için çocuk oyuncağı. Bizim hizmetlerimiz ulaşmaya başladığı zaman tüm Tepebaşı halkı çok daha iyi bir şehirde, çok daha iyi şartlarda yaşıyor olacak” diye konuştu.
 


Etiketler; #Hasan Tuç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.