GÜNAY “ SİZLERDEKİ COŞKU BİZE GÜÇ VERİYOR”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Emek Mahallesi mitingine katıldı.

GÜNAY “ SİZLERDEKİ COŞKU BİZE GÜÇ VERİYOR”
03 Haziran 2018 Pazar 17:23

GÜNAY, "Yeni Türkiye’nin adımlarını 24 Haziran’da birlikte atacağız"

Emek Mahallesi'nde yapılan mitinge katılan Eskişehir AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ““Bu mübarek Ramazan gününde bizlerle bu coşkuyu paylaştığınız için sizlere minnettarız.  Vakit Eskişehir Vakti,  Vakit Odunpazarı Vakti.  Biz daima "durmak yok yola devam" diyoruz. 3 yıl önce yine bu meydanda birlikteydik yeni bir Türkiye için adımlar attık. Ama 24 Haziran’da yeni bir sisteme gideceğiz. Bunları sizin desteğiniz ve dualarınızla yapacağız. Bu yolda birlikte devam edeceğiz.  Sizler bize emek verdiniz, emeğinizin karşılığını sizlere göstermeye çalıştık ama daha çok karşılıklı emek vermemiz gerekiyor. İnşallah 24 Haziran’da sizlerle  Cumhur İttifakı’nda en fazla oyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan olarak çıkaracağız. En fazla milletvekilini Eskişehir’den cumhurbaşkanımıza destek için meclise göndereceğiz. Mart 2019’da Büyükşehir ve Odunpazarı için durmak yok yola devam diyeceğiz. Sizlerdeki bu coşku, sevgi ve destek bize tüm gücümüzü veriyor” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Kaba “Kaldığımız yerden devam ediyoruz. 15 Temmuz’da yapamadıklarını yapmak için hala uğraşıyorlar. Onlara bu fırsatı vermeyeceğiz” dedi.  AK Parti Milletvekili Adayı Serhat Tunç ise, “Emek Mahallesi yine her zamanki gibi bizlere moral kaynağı olmaya devam ediyor. 24 Haziran’da memleketimiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Köklü bir sistem değişikliği istemeyenler var, iradeli sağlam bir Türkiye istemiyorlar” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.