GÜNAY'IN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'ın annesi Nurcan Özkan, İstanbul’da hayatını kaybetti. Özkan’ın cenazesi bugün Eskişehir’de toprağa verildi.

GÜNAY'IN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
23 Ekim 2017 Pazartesi 17:40

AK Parti'li Emine Nur Günay'ın annesi ve 1977-1980 yıllarında Adalet Partisi'nden Eskişehir milletvekilliği yapan Dr. Yusuf Cemal Özkan'ın da eşi olan Nurcan Özkan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdi.82 yaşındaki Nurcan Özkan için Alaaddin Camii’nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Taziyeleri Özkan’ın  oğlu Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan, mimar Emre Özkan, kızı Emine Nur Günay ve damadı Gökhan Günay kabul etti.

Törene eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç, AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, AK Parti eski Milletvekillerinden Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile çok sayıda siyasetçi katıldı.

Özkan’ın cenazesi, törenin ardından Asri Mezarlık’taki aile mezarlığına defnedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.