GÜNAY CAFER VE ÜMMÜHAN TÜFEK’İ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Seyitgazi dönüşü Odunpazarı Derbent Köyünde yaşayan Cafer ve Ümmühan Tüfek’i evinde ziyaret eden Günay, verdiği sözü tuttu.

GÜNAY CAFER VE ÜMMÜHAN TÜFEK’İ EVİNDE ZİYARET ETTİ
16 Kasım 2018 Cuma 13:04

AK Parti'nin birçok programında biraraya geldiği Cafer Amca ve Ümmühan Teyze Günay’ı evlerine çay içmeye davet etmişlerdi. Günay Tüfek ailesini unutmadı ve onları evlerinde ziyaret etti. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ile birlikte gittikleri Tüfek ailesi Günay’ı görünce çok mutlu oldular. Anadolu insanın misafirperverliği ve sıcacık sohbetiyle Günay ve Tüfek Ailesi aynı sofrada buluştular.Ümmühan Tüfek ”Geleceğim diye söz vermiştin, geldin beni çok sevindirdin” diyerek Günay’a defalarca sarıldı. Ümmühan Hanımın yapmış olduğu lezzetli çörekler ile çay içerek sohbet eden Günay ” Partimize bu kadar gönül bağı ile bağlanan dostlarımız bizim en büyük kazancımız ve biz onların emanetine sahip çıkacak olanlarız. Onların hayır duaları ile bu millet ve bu devlet inşallah her daim ayakta olacaktır.” dedi.Tüfek ailesine misafir olan Günay onları meclise davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.