GÜLTEKİN UYSAL GENEL KURULA KATILACAK

Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç düzenlenen Pazar toplantısında konuşarak partililerle vedalaştı.

GÜLTEKİN UYSAL GENEL KURULA KATILACAK
13 Ocak 2019 Pazar 15:16

Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç düzenlenen Pazar toplantısında konuşarak partililerle vedalaştı. 20 Ocak’ta yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinde görevi Hüseyin Özcan’a devredeceğini duyuran Dölekçekiç, “Son Pazar toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 20 Ocak Pazar günü genel başkanımızın katılımıyla il başkanlığı kongremizi yapacağız” dedi. Hükümetin politikalarına değinen Dölekçekiç, “İktidar iki dünya kurdu. Birinde kendisi yaşıyor. Pembe bir dünyada yaşıyorlar. Her şey yolunda gitmiyor.  Milletin yaşadığı dünya ise pembe değil, karanlık” diye konuştu. Yerel seçimlere de değinen Dölekçekiç, vatandaşın artık hükümete sarı kart göstermesi gerektiğini aktardı.

Daha sonra söz alan Hüseyin Özcan, 20 Ocak’taki genel kurulda il başkanlığına talip olduğunu belirterek, “2,5 sene Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Bu bir bayrak yarışı. Ben bayrağı arkadaşıma devrettim. Demokrat Parti bir sevdadır. Bu davaya gönül vermiş bir ailenin bireyi olarak 20 Ocak Pazar günü yapılacak olan kongrede adayım. Bana destek olan tüm dava arkadaşklarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.