Gaye Usluer’den Genel Merkez’e tepki

CHP PM üyesi Gaye Usluer, genel merkezin "İlk değerlendirmelere göre kurultaya gitmek için yeterli imza yok" açıklamasına tepki gösterdi.

Gaye Usluer’den Genel Merkez’e tepki
03 Ağustos 2018 Cuma 09:54

CHP'de değişim isteyen ve bunun için imza toplayan muhalifler, imzaları genel merkeze teslim etti. Teslimin ardından açıklama yapan muhalifler imza sayılarının "630" olduğunu duyurdu.

İmza tesliminin ardından genel merkezin ilk değerlendirmesinde yeterli imza bulunamadığını ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek duyurdu.

CHP PM üyesi Gaye Usluer bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "Madem imza sayısı az. Madem imza sayısı yeterli degil. Öyleyse yine siz kazanacaksınız demektir. Peki kurultaydan kaçmak niye? Kurultay delegesinin iradesinden kaçan milletin iradesi karsısına nasıl çıkacak? #değişimumuttur" paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.