FİGEN KAHYA YENİDEN ADAY

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, başkanlığa yeniden aday olacağını duyurdu.

FİGEN KAHYA YENİDEN ADAY
06 Ocak 2018 Cumartesi 14:36

CHP İl Kadın Kolları Başkan Adayı Kahya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘örgütlü toplum, örgütlü kadın, umutlu gelecek’ sloganıyla yola çıktığını ve tüm çalışmalarını güçlü bir kadın örgütlenmesine yönelik yapacağını belirtti.

“Parti içi küskünleri bir kenara bırakacağız”

Birleştirici ve bütünleştirici olup, kadın kollarının kendi iç dinamiklerini ortaya çıkarmak istediğini belirten Kahya, “Partinin yan kolu olan kadın kollarını ana kademede sesi daha duyulur hale getirmeyi hedefliyorum. Parti içindeki küskünlükleri bir kenara bırakacağız. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda biz kadınlara her yönden daha çok ihtiyaç vardır. Birlik içinde el ele bu işi birlikte başaracağız” dedi. 

“Kadın emeğinin katkısına ihtiyaç var”

CHP’nin iktidarına ülkenin ihtiyacı olduğunu ve bunun içinde kadın örgütlerinin ve kadın emeğinin katkısına ihtiyaç olduğunu ifade eden Kahya “Ülkemizi kuran ve kurtaran partimiz CHP ’ye çok büyük sorumluluk düşmektedir. İçinde bulunduğumuz koşullarda ülkemiz iyi yönetilmiyor. Sindirilmiş, korkutulmuş ve düşünmesi dahi engellenen bir toplum oluşturulmuştur. AKP hükümeti tüm toplumu cendereye alarak sorgulamayan, araştırmayan, her şeye biat eden nesiller oluşturmak istiyor. Bu acı tablonun tek çaresi CHP iktidarıdır. Bunun içinde kadın örgütlenmesinin ve kadın emeğinin katkısı kaçınılmazdır” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.