FESİH BİNGÖL’DEN DÜNDAR ÜNLÜ’YE“BELEDİYELERİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN POZİSYON ÜSTELENİN”

Dündar Ünlü’nün kent gündemi ile ilgili açıklama yapmadıkları yönünde eleştirdiği Saadet Partisi’nden Ünlü’ye yanıt geldi. İl Başkanı Bingöl, Ünlü’yü televizyonda tartışmaya davet etti.

FESİH BİNGÖL’DEN DÜNDAR ÜNLÜ’YE“BELEDİYELERİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN POZİSYON ÜSTELENİN”
25 Şubat 2018 Pazar 15:33

Yerel konularda en fazla çözüme yönelik açıklamalar yapan partinin Saadet Partisi olduğunu belirten Bingöl, şehrin imardan, alt yapıya, ulaşımdan, sosyal hayata her konudaki açıklamalarını Eskişehir halkının çok iyi takip ettiğini aktardı.

“BELEDİYELERİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN POZİSYON ÜSTELENİN”

Dündar Ünlü’yü birlikte televizyona çıkmaya davet eden Bingöl, “Şehrimizin çözüm bekleyen Yeşiltepe, Gündoğdu, Erenköy, Huzur Mahalleleri, sanayi çarşısı, şehir merkezindeki 8 mahallenin bir kısmını ilgilendiren kentsel dönüşüm, trafik, şebeke ve içme suyu konularında iktidarın yerel belediyelerin önünü açması hususunda Ünlü’nün bir pozisyon üstlenmesi Eskişehir’e yapılacak en önemli hizmettir. Eleştirmek netice vermez, çözüm budur” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.