"EVET" ERTUĞRULGAZİ'YE UĞRADI

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını sürdüren Ak Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, "mahalle buluşmalarına" Ertuğrulgazi Mahallesi ile devam etti.

"EVET" ERTUĞRULGAZİ'YE UĞRADI
10 Mart 2017 Cuma 12:13

16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını sürdüren Ak Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı, mahalle buluşmalarına Ertuğrulgazi Mahallesi ile devam etti. Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ,Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir, Tepebaşı Yönetim Teşkilatı , Ertuğrulgazi Mahalle Başkanı ve mahalle sakinlerinin katılmasıyla başlayan buluşma, semt pazarı esnafı ziyareti ile deavm etti. " Biz birlikte Türkiye'yiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız." mesajını pazar esnafına ileten Kaynarca'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da  sohbet eden Kaynarca, mahalle esnafını da ziyaret etti. Günün ilerleyen saatlerinde, mahalle sakinleri tarafından düzenlenen ev toplantılarına katılan İbrahim Yılmaz Kaynarca, " Halkımızın ülkede istikrar beklemesi hepimizin beklentisine ortak noktası" olduğunun altını kalın harflerle çizdi. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.