"EVET" çıkacak Türkiye büyüyecek

Başbakan Binali Yıldırım Nevşehir’de vatandaşlara seslendi. Yıldırım, istikrar için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum da “evet”i işaret etti.

"EVET" çıkacak Türkiye büyüyecek
04 Mart 2017 Cumartesi 17:54

 Başbakan Yıldırım, “Bu sistemin en büyük katkısı ekonomiye olacak. Güçlü siyasi iktidar olursa yatırımcı gelir. Ancak ülkede hükümetler sık sık değişirse, belirsizlik olursa ekonomi politikaları sürekli değişirse oraya yatırımcı gelmez. Önce “güven ve istikrar” dedik ve yatırımları arttırdık. Şimdi bu sistemle istikrarı kalıcı hale getiriyoruz. Bölücü terör örgütü ne diyor “evet çıkarsa biz biteriz” evet çıkacak sizde biteceksiniz. Biz ilhamımızı Hacı Bektaş Veli’den alıyoruz. Biz ilhamımızı bu toprakların gönül insanlarından alıyoruz. Bir olacağız iri olacağız birlikte Türkiye olacağız. Siz sadece 18 maddeye evet demeyeceksiniz. Huzurlu, güvenli, 80 milyonun kardeş olduğu bir ülkeye evet diyeceksiniz. Büyük Türkiye’ye evet diyeceksiniz. Sizlerin destek ve duasıyla bu ülkenin önünde kimse duramayacak. Evet çıkacak Türkiye büyüyecek” dedi.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.