ESKİŞEHİR MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı İbrahim Haydar Büyükeren beraberindeki heyetle birlikte Gündoğdu  Mahallesine ziyarette bulundu.

ESKİŞEHİR MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK
04 Mart 2019 Pazartesi 09:51

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Baştürk ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı İbrahim Haydar Büyükeren beraberindeki heyetle birlikte Gündoğdu  Mahallesine ziyarette bulundu. Yoğun ilgiyle karşılanan Saadet Partili heyetten İl Başkanı Fesih Bingöl halkın bu seçimde güçlüden yana değil belediyecilikte tarih yazan Milli Görüşten yana olacağını belirtti.

Gündoğdu mahallesinin sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Baştürk Saadet Belediyeciliği ile her kesimden insanın yüzünün güleceğini belirtti. Baştürk esnafın dertlerini dinledi ve Eskişehir ile ilgili projelerini anlattı.  Odunpazarı Belediye Başkan adayı İbrahim Haydar Büyükeren ise esnafa katma değer getirecek Odunpazarını güçlendirecek projeleri hakkında esnafı bilgilendirdi. Halkın yoğun teveccühü ile karşılaşan Saadet Partili adaylar Gündoğdu Mahallesi için bütün sorunlara çözüm önerileri olduğunu, Eskişehiri ve Gündoğdu mahallesini çok sevdiklerini ifade ettiler.    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.