ESKİŞEHİR İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Mahmudiye Belediye Başkanlığına seçilen Başkan İshak Gündoğan’ı ziyaret etti.

ESKİŞEHİR İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
17 Nisan 2019 Çarşamba 14:23

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Mahmudiye Belediye Başkanlığına seçilen Başkan İshak Gündoğan’ı ziyaret etti. Gündoğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette Çakırözer, Süllü ve Kurt, Gündoğan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette CHP Mahmudiye İlçe Başkanı Ruhi Önen ve Belediye Meclis Üyeleri’de katıldı.

Ziyarette konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 31 Mart’ta gerçekleşen Yerel Seçimlerde gösterdiği büyük başarıdan dolayı Başkan Gündoğan’ı tebrik etti. Geride kalan 5 senede Mahmudiye Belediyesi’nin ve Başkan Gündoğan’ın büyük projelere imza attığını söyleyen Çakırözer, “Yeni dönemde Başkan Gündoğan, yeni projelerle başarılı işlere imza atacaktır” dedi.

Başkan Gündoğan’ı tebrik eden CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü,  “Mahmudiye’de Başkan Gündoğan başarılı çalışmalara imza attı. Başkan Gündoğan’a yeni dönemde de çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette konuşan isimlerden biri de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt oldu. Eskişehir için hep birlikte çalışacaklarının altını çizen Başkan Kazım Kurt, konuşmasına şu şekilde devam etti:   “Hak ettiğimiz bir seçimi çok farklı şekilde kazandık. Halkımızın desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz. Mahmudiye’de yeniden seçilen Başkan Gündoğan’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Çakırözer, Süllü ve Kurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Eskişehir'in kaderini güç birliği değiştirecek. Mahmudiye'de hak ettiğimiz bir sonucu aldık. Elde edilen zafer hemşerilerimizin bizlere olan güveninin en büyük göstergesidir. Bizlerde buna layık olmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.