ESKİŞEHİR HALKI MİTİNGE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Adalet Mitingi'ne Eskişehir'den katılımın tatminkar olduğunu belirterek ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

ESKİŞEHİR HALKI MİTİNGE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
09 Temmuz 2017 Pazar 10:49

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 15 Haziran günü Ankara Güven Park'ta başlatılan Adalet Yürüyüşü’nün 24'üncü gününde yüzbinlerce insan miting için İstanbul'a hareket etti.

Eskişehir'den yaklaşık 62 otobüs Adalet mitingi için sabah saatlerinde İstanbul'a doğru yola çıktı.


Eskişehirli vatandaşların ve partililerin mitinge olan ilgisinden memnun olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Sinan Özkar, "Odunpazarı, Tepebaşı ve kırsaldaki ilçelerimiz dahil 62 otobüse ulaştık. Beklediğimiz bir sayıydı.Eskişehir'den katılım oldukça tatminkar. Binlerce insanlar yollarda. Kendi aracıyla gidenler çok fazla. Eskişehir'den mitinge katılımak için yollara düşen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Bu mitingin bir son olmadığını söyleyen Özkar şöyle devam etti: "Genel başkanımızın günlerdir olduğu gibi bu mitingte de 'Adalet' diyecek. Ülkede yok olan demokratik sistem ve adaletin de ortadan kalması gündemimiz olacak. Genel Başkanımızın ifade ettiği ve yürüyüşün sonunda yapılacak olan bu miting bir başlangıç olacaktır. Bu bir son değildir. Meclis kapısı muhalefete kapatıldığı ve etkisizleştirildiği sürece de bizim siyaset yapacağımız yer alanlar, yollar ve sokaklar olacak. Hükümetin bu konuda iç tüzükle ilgili attığı adımlar yalnış. Tamamen muhalefetin sesini kesmeye yönelik. Bunu devam ettirdikleri zaman bizim mekanımız sokaklar olacak. "
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.