Eskişehir CHP İl Örgütü bayramlaştı

CHP İl binasında bir araya gelen partililere milletvekili adayları seslendi.

Eskişehir CHP İl Örgütü bayramlaştı
16 Haziran 2018 Cumartesi 14:29

Çakırözer: Seçime gidiyoruz savaşa değil

Sözlerine CHP’nin tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu’nu hatırlatarak başlayan Utku Çakırözer,Adalet yürüyüşünün üzerinden bir yıl geçti bu yürüyüşü Türkiye de hak hukuk adalet arayışında olan milyonların sesi olarak 24 Haziran da başarıya ulaştıracağız. Ülkemizi hem tam demokrasiye hem de arzu ettiğimiz eğitim, ekonomi, toplumsal barış seviyesine hep birlikte çıkaracağız bu konuda Türkiye nin en büyük güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi, bizleriz, sizlersiniz hepimiziz. Bayramın hemen öncesinde hiçbirimizin tasvip etmediği partiler arasında bir hiddet öldürmeye varan bir şiddet yaşandı. Kınıyorum. Tabi ki, seçim rekabettir ama savaş değildir. Sorumluların bulunarak yargıya teslim edilmesini istiyoruz. Rakipleri düşman olarak değil, ülkeye hizmet yarışı olarak görmek ve sorumluluk çağrısı yapmak istiyorum” dedi.  

Akçasoy: Toplumsal barış çok önemli

Seçim atmosferinin getirdiği gerginliğin toplum barışına darbe vurduğunu belirten Nuray Akçasoy ise “” Girdiğimiz her evde, sıktığımız her elde toplumsal barışın ne kadar önemli olduğunu söyleme fırsatı buluyoruz. Suruç’ta yaşananlar ve çeşitli parti stantlarına yapılan saldırılar, bir de haçlı seferine benzetme yaparak siyaset yapanlara biz tam tersi yönde cevap vermeliyiz.Samimi, saygılı, insanlara dokunarak siyaset yapmalıyız” dedi.

Engin Çakmak: Vatandaş sandık güvenliğinden endişeli

İnsanların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Engin Çakmak ise, “Her ziyaretimizde vatandaşların seçim güvenliği ile ilgili ciddi kuşkuları olduğunu görüyoruz. Vatandaş diyor ki “oyumuzu vereceğiz siz oyumuza sahip çıkabilecek misiniz?” Sizden ricam sandıkların ilk kurulma aşamasında muhakkak sandık görevlilerimizin orda hazır bulunması. Birlikte çalışarak bunu halledebiliriz. Hepimizin gayesi yeni dönem de Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.