ERDOĞAN’IN SÖZLERİNE KARACAN’DAN DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli otomobil konusundaki açıklamalarına Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’dan yanıt geldi. Karacan twitter hesabından, “Cumhurbaşkanımız RT Erdoğan, TOBB Genel Kurulunda yüzde 100 yerli arabayı üretmemizi istedi. Eskişehir yeni bir devrim arabasını üretmeye hazır diye yazdı.”ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİNE KARACAN’DAN DESTEK
25 Mayıs 2017 Perşembe 10:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada yerli otomobil için iş adamlarına çağrıda bulunarak,‘‘Gelin şu yerli yüzde yüz üretimi olan  otomobilimizi Türkiye Odalar ve Borsalar camiası içerisinden çıkaralım. Ben diyorum ki, TOBB çatısı altından yüzde yüz yerli otomobilini çıkarsın. Biz bunun yanındayız. Hayırlısı olsun. Bu çalışmalarımızın tamamını sürdürebilirlik esasına göre yürütmeden 2035 hedeflerine ulaşamayız. Demokratik ve ekonomik standartları yüksek bir Türkiye için hep birlikte çalışmalıyız. 15 senedir hep teklif etmişimdir: Gelin bu otomobilimizi hep birlikte yapalım. Montaj, montaj, montaj! Montajcılık bu millete yakışmıyor.’’dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’dan geldi. Karacan, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, ‘‘Cumhurbaşkanımız RT Erdoğan, TOBB Genel Kurulunda  yüzde 100 yerli arabayı üretmemizi istedi. Eskişehir  yeni bir devrim arabasını üretmeye  hazır.” ifadelerini kullandı.

Karacan ayrınca, TOBB Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olduğu protokol fotoğrafını da attığı tweete ekledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.