ENDİŞE ETMEYİN, İLGİLENİYORUZ

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Karacak,CHP Tepabaşı İlçe Başkanı Vural Yörük'ün, Baksan Köprüsü'ndeki tehlikeye dikkat çektiği açıklamaya yanıt verdi.

ENDİŞE ETMEYİN, İLGİLENİYORUZ
23 Aralık 2016 Cuma 16:18


Son günlerde Tepebaşı bölgesinin oldukça hareketli ve gündemi oluşturan günler geçirdiğini belirten AK Parti Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Karacak, kentin ve ilçenin sorunlarının dile getirilmesi, bunlara ilişkin çözümler üretilmesine vesile olduğu sürece bu hareketliliği olumlu karşıladıklarını belirtti. Karacak, "CHP Tepebaşı İlçe Başkanı’nın yıllardır hiç sesini duymamış olmamıza rağmen son günlerde hükümetin çalışmaları ve şehrimizdeki devlet kurumları ile ilgili olarak sürekli acel-tecel açıklamalar yapmaya çalışmasını görmekteyiz. Zaman zaman Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü hakkında, kimi zaman belediye başkanı adına, kimi zaman da başka bir görev alanı dışında açıklama yapmaktadır. AK Parti ilçe başkanlığı olarak bölgemize hareket gelmesi ve bu sebeple şehrimizi gezmeye başlamaları açısından memnunuz. AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı olarak kendi bölgemizde vatandaştan aldığımız onlarca şikayeti ilgili devlet kurumlarına ve belediyeye iletip halkımızın istek ve sorunlarını takip ediyoruz. İl başkanımızın önderliğinde sayın bakanımız ve milletvekillerimiz, ilçe başkanımız ile onlarca konuyu büyük bir özveri ile takip ediyoruz. Baksan Köprüsü ile ilgili olarak yapılan son açıklamada da sayın CHP Tepebaşı İlçe Başkanının basın açıklaması yapmasından önce konu ile ilgilenmiştik. Bize sorsa zaten söylerdik. Bizler konuyu yetkililere daha önce iletmiş ve takibini yapmaktaydık. Köprü ile ilgili endişeler ve tadilat gerektiği konusu yaklaşık 1 ay önceki dilekçede açıkça belirtilmiştir. Hem Tepebaşılı hemşehrilerimiz hem de tüm Eskişehir halkımız hiç endişe etmesinler. Bizler vekilimizden mahalle başkanımıza kadar, her gün halkımızın içinde, onların talep, dilek ve şikayetlerini aralıksız takip ediyor etmeye de devam edeceğiz. Sayın Tepebaşı CHP İlçe Başkanından aynı hassasiyeti, belediyenin çöp ve geri dönüşüm toplama işindeki eksiklikleriyle ilgili de, asfalt paraları ve geri ödenemeyen vergi iadeleri konularında da göstermesini bekliyoruz. Samimiyetine inanmak istiyoruz. Enaniyet ve samimiyet bir arada olmaz siyasetçi önce kendine sonra halka samimi olmak zorundadır” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.