EMEP’TEN 24 HAZİRAN ÇAĞRISI

Erken seçim kararını değerlendiren EMEP İl Sekreteri Kaya, “Hodri meydan demek yetmeyecektir. Sandıklara sahip çıkmak kadar milyonlarca gönüllüyle bu işe seferber olmak gerekir” dedi.

EMEP’TEN 24 HAZİRAN ÇAĞRISI
22 Nisan 2018 Pazar 16:50

Emek Partisi (EMEP) İl Sekreteri Yahya Kaya, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim kararı ile ilgili açıklama yaptı. Söz konusu kararı yangından mal kaçırmaya benzeten Kaya, “İttifak, saray ittifakıdır. Yaptıkları her uygulama, her icraat sarayın ve çevresindeki burjuvazinin çıkarınadır. Demokrasi güçleri için, muhalefet için mesele bu sürecin iyi örgütlenmesidir. ‘Hodri meydan’ demek yetmeyecektir. Sandıklara sahip çıkmak kadar milyonlarca gönüllüyle bu işe seferber olmak gerekir. Adaylarda ortaklaşma olmuyorsa da mücadelede ortaklaşma sağlanmalıdır. Yani birlikte mücadele ve ortak hareket çok daha acilleşmiştir. Adalet ve demokrasi, hak eşitliği ve barış. Bütün bunlar için özgürlük ortamı. Böylesi bir anlayışla herkes kendi önceliklerini bir kenara bırakarak demokrasi çatısı altında birleşerek ortak hareket etmeli. Partimiz bunun sağlanması çabalarını sürdürmektedir. Başta işçi sınıfı olmak üzere ezilen ve sömürülen halk kitlelerini ve demokrasi güçlerini, saray ittifakına, 24 Haziran’da gerekli dersi vermeye çağırmaktadır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.