Dündar Ünlü: Duruşumuz nettir

Osman Yüksel’in MHP’den Büyükşehir aday adayı olması ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla algı yaratılmaya çalıştığını belirten AK Parti eski İl Başkanı Dündar Ünlü, “Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şahsım ve ekibim muğlak işlerin içinde olmadık. Duruşumuz nettir” dedi.

Dündar Ünlü: Duruşumuz nettir
16 Aralık 2018 Pazar 14:49

Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Son günlerde basında ve sosyal medyada yayınlanan fotoğraf, benim arkadaşlarımla planlamış olduğum teşkilat mensubu Resul Mülazımoğlu’nun yeni açmış olduğu işyerine hayırlı olsun ziyaretine ilişkindir.

Bu ziyaret sırasında işyerinde bizim de olduğumuz anda Eskişehir Milletvekili Sn. Harun Karacan, Osman Yüksel ve İbrahim Atıcı da gelmişlerdir. İşyeri sahibi de bu ziyaretleri fotoğraflamıştır.

Bu fotoğraf üzerinden benim ve ekibimin MHP’den aday adayı olan Osman Yüksel’e destek olduğumuz, bu görüşmeden sonra da kendisinin MHP den aday adayı olduğu algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Şahsım ve ekibim hiç bir zaman belirsiz ve muğlak işlerin içinde olmadık. Her zaman partimizin ve partimiz adaylarının açık destekçisiyiz. Duruşumuz nettir. Saygılarımla...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.