DSP’li Tambova’dan iktidar ve muhalefete kampanya eleştirisi

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, hükümet tarafından açıklanan ekonomik desteklerin uzun vadede küçük esnaf ve orta kesime fazla bir katkı sağlamayacağını savunarak, partilerinin ek bütçe önerisinin derhal meclise sunulması gerektiğini ifade etti. 

DSP’li Tambova’dan iktidar ve muhalefete kampanya eleştirisi
02 Nisan 2020 Perşembe 14:40

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, hükümet tarafından açıklanan ekonomik desteklerin uzun vadede küçük esnaf ve orta kesime fazla bir katkı sağlamayacağını savunarak, partilerinin ek bütçe önerisinin derhal meclise sunulması gerektiğini ifade etti.  İktidar ve muhalefet arasında kampanya tartışmasını da eleştiren Tambova,  Son günlerde, iktidar ve muhalefet arasındaki kampanya tartışmaları nedeniyle; durumun vehametini yeterince kavrayamadıkları endişesi hasıl olmakta ve bizleri üzüntüye sevk etmektedir. Tüm milletimizi ve geleceğimizi ilgilendiren böylesi ciddi bir tehdit karşısında bile ortak bir çözüm yaratamayan, yıllardır yaptıkları gibi yardım konusunda bile milletimizi ikiye bölen idarecilerimizin; böyle yaşamsal bir konuda mahkemelik olmaları da ibretliktir. Halbuki, hem iktidarın hem de belediyelerin gelir yaratma koşulları yasalarla belirlenmiştir. İktidar, vatandaştan topladığı vergilerle devlete kaynak yaratır, belediyeler de kanunla belirlenmiş ödentilerle. Bağış kampanyası adı altında yapılacak her türlü parasal organizasyon, her yönüyle şeffaf ve her türlü suiistimalden uzak olmalıdır. Böyle bir durumda, hiç birimiz devletimize ve milletimize karşı sorumluluktan asla kaçmayız. Yeter ki, ortak irade ve samimiyet olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.