DSP'NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI TAMBOVA

Demokratik Sol Parti (DSP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova oldu.

DSP'NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI TAMBOVA
05 Şubat 2019 Salı 13:10

31 Mart yerel seçimlerinde tek başına seçime girecek olan Demokratik Sol Parti'nde (DSP)  flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mustafa Sarıgül ve Celal Doğan gibi isimleri kadrosuna katan DSP, Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova'yı ise Eskişehir  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  olarak gösterdi. 31 Mart seçimlerinde büyükşehir belediye başkan adayı olan ,Tambova parti meclisin almış olduğu karar üzerine aday  gösterildiğini söyleyerek, "Genel Başkanımız bir kadın adayın olmasını çok istiyordu. Pazar günü toplanan parti meclisimiz benim büyükşehir adayı olmam yönünde bir karar aldı. Sonuçta partimizin bir parçasıyız. Ne görev verilirse yapmaya hazırıız. Partimiz için hayırlı olsun" dedi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim Kır. (DSP eski GİRESUN İl Başkanı.) - 5 yıl önce
Yerinde bir karar,Çok uygun buldum.Başarılarınızın devamı bizleri mutlu eder.Siz Çalışkan insanlara güveniyorum.. BAŞARILAR.
Avatar
Sami vardar. - 5 yıl önce
Başarılar.