DSP Genel Başkan Adayı Beytaş: Ataç’a baskı yapıldı

DSP Genel Başkan Adayı Ayşe Hazal Beytaş’ın, Eskişehir’de gerçekleştireceği toplantıda salon krizi yaşandı. Tepebaşı Belediyesi’ne ait Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek toplantı son anda Büyükşehir’e ait Taşbaşı Kültür Merkezi’ndeki Kırmızı Salon’a alındı. Beytaş, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a tepki gösterdi.

DSP Genel Başkan Adayı Beytaş: Ataç’a baskı yapıldı
21 Ekim 2018 Pazar 13:56

DSP Genel Başkan adayı Ayşe Hazal Beytaş, Eskişehir’de neden partisinin genel başkanı olmak istediğini anlattı. Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleşen ‘Demokratik Solda Çıkış Arayışları’ konulu etkinlikte konuşan Beytaş, ilk olarak Tepebaşı Belediyesi tarafından kendilerine Özdilek Kültür Merkezi’nden salon verildiğini fakat daha sonra DSP İl Başkanlığının devreye sokularak belediyeye baskı yapıldığını ve bu sebeple kendilerine verilen salonun geri alındığını iddia etti. Beytaş, “Toplantımızın kamufle edilmesine rağmen yine de salonun yarısını doldurdunuz teşekkür ederim” dedi.

-Genel Merkez tarafından baskı yapıldı-

Genel Merkezin kendilerini engellemeye çalıştığını vurgulayan Beytaş, “En sonunda da CHP’li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a baskı yaparak Ayşe Hazal Beytaş’ın toplantı yapacağı salonun iptal edilmesi için Eskişehir İl Başkanlığını devreye soktular. Ve salonumuz iptal edildi. Biz sokakta da olsa toplanırız, bir oluruz, on oluruz sonra yüz oluruz sonra da milyonlar oluruz, Türkiye’nin kaderini değiştiririz. Onun için Sayın Demokratik Sol Parti yönetimine ve buradaki Tepebaşı Belediye Başkanı’na şunu söylemek istiyorum: ‘Ben sendikacıyım zaten sokaklardan geliyorum, sokakta da konuşuruz. Ben salon çocuğu değiliz biz. Makam arabalarına binmiyoruz. Halk çocuğuyuz’” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halime Doğan - 5 yıl önce
Başkan Ataç öyle kısıtlamalara girmezdi ona yanlış bilgilendirilmidir Ortada bir yalan var Görevliler şikayette bulunduklarını söylüyorlar Onlar il başkanı Arandığını konuşuyor Elbette bunun doğru bulunur
Avatar
Mualla - 5 yıl önce
Hazal hn. Tebrik ederim ülkemize böyle güçlü demokratik solcular gerek
Avatar
Yahya Doğan - 5 yıl önce
Engelemeler hep olacaktır
Diren Hazal diren DSP'NİN yürekli insanları. Yanınızdayız.
Avatar
Halil çınar - 5 yıl önce
Dsp genel merkezi partiyi hangi duruma getirdilerde bir engel pesindeler birakin genel başkan lik yarişı adil olsun yeter bu kavga engeller niye