Dölekçekiç: İnsanlar krizi midesinde hissediyor

Vatandaşın geçim sıkıntısının had safhaya ulaştığını söyleyen Nazım Dölekçekiç, “İnsanlar ekonomik krizi midesinde, mutfağında hissederken terbiye edilmiş havuz medyaya göre memleket güllük gülistanlık” dedi.

Dölekçekiç: İnsanlar krizi midesinde hissediyor
18 Kasım 2018 Pazar 13:55

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Nazım Dölekçekiç haftalık pazar toplantısında ekonomik kriz ve yerel seçimler hakkında konuştu. Dölekçekiç, 2 Aralık’ta partisinin genel merkezi tarafından yerel seçimler ile ilgili genişletilmiş bir toplantı yapacağını, kendilerinin de bu toplantıya katılacağını duyurdu. Türkiye’de ekonomik krizin üstünün örtülmeye çalışıldığını fakat vatandaşın krizi midesinde, mutfağında hissettiğini belirten Dölekçekiç, “Ekonomik kriz varken iktidar ülkemize dış güçler tarafından operasyon yapılıyor gibi beyanlarda bulunarak, vatandaşımız uyutulmaya çalışılıyor. Medyayı izlerseniz iktidar yanlısı gazete ve televizyonlar memleketi güllük gülistanlık şekilde gösteriyor. Terbiye edilmiş havuz medyaya bakarsanız memleket güllük gülistanlık. Gıda enflasyonu şu an yüzde 5’yi geçmiş vaziyette. Alınan asgari ücret emeklilerin aldığı maaş açlık sınırının altında. Vatandaş stresten saçlarını döküyor. Geçim sıkıntısı had safhada” diye konuştu.

“UZUN ZAMANDIR YATIYORLAR”

Yerel seçimler yaklaştıkça uzun zamandır yatırım yapmayan belediyelerin sürekli açılışlar yaptığını söyleyen Dölekçekiç, “ Yerel seçimler yaklaştı diye her üç belediyemizde de olağanüstü bir çalışma başladı seçim yatırımı olarak. Uzun zamandan beri yatıyorlar herhangi bir yatırım, bir hizmet götürmedikleri yerlere yok otobüs göndererek yok tramvay hatları döşeyerek bir takım seçim yatırımlarına girdiler. Bir sürü açılış yapılmakta parklar vs. Bunlar olmayacak şeyler değil tabi seçimlere birkaç gün kala bunların yapılması vatandaşın aklıyla oynamak gibi. Eskişehir kendisine layık yerel yöneticileri seçerek gerekeni yapacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.