DOĞRAMACI, CHP İL KADIN KOLLARINA ADAY

CHP İl Kadın Kolları Kongresi 25 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek. Kongre öncesi Aysun Doğramacı CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

DOĞRAMACI, CHP İL KADIN KOLLARINA ADAY
21 Ocak 2018 Pazar 14:41

CHP İl binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına İl Başkanı Sinan Özkar, mevcut İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşidal ile partililer katıldı.

Kazanımlarımızı kaybediyoruz

Doğramacı kadınların iş, eğitim ve sosyal yaşamda baskıya maruz kaldığını belirterek,  cumhuriyetin armağan ettiği kazanımları ve o kazanımlardan elde ettikleri güçlerini her geçen gün yitirdiklerine dikkat çekti. Karanlıktan aydınlığa çıkmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğine vurgu yapan Doğramacı, “Biz birbirimize elimizi verirsek, Türkiye’mizin aydınlık geleceğine birer ışık olacağız. Bu büyük değişim ve dönüşüm kadınların gücü ve enerjisi ile gerçekleşecek” dedi.

Her kesimden kadınla buluşacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Eskişehir’in her mahallesindeki örgüt yapısının güçlendirilmesi için örgütsel yapı içerisinde daha verimli ve etkin bir il kadın kolları oluşturacaklarını ifade eden Doğramacı, “Yerelde toplumun her kesimindeki kadınlarımızla buluşmalar gerçekleştireceğiz. Bunları hayata geçirirken il, ilçe yönetimlerimiz ve gençlik kollarımız ile birlikte çalışarak, kadınlarımıza dokunan projelerimizle partimizin gücünü yaygınlaştırmak için el ele birlikte olacağız” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.