Doğançayırlılar 'Hayır' için seferber

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, anayasa referandumu öncesinde sivil toplum ile temaslarını sürdürüyor.

Doğançayırlılar 'Hayır' için seferber
13 Şubat 2017 Pazartesi 14:38

Doğançayırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Çakırözer, “Atatürk, Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte tüm yetki ve gücü hiçbir denetim olmaksızın tek kişide toplayan bu pakete ‘hayır’ diyor, ‘hayır’ seferberliğimizi Doğançayırlı hemşerilerimizle birlikte çoğaltıyoruz” dedi.
KAYGILARIMZ ORTAK
Doğançayırlı yurttaşlarla kaygılarının ortak olduğunu dile getiren Çakırözer, “Bizler böylesine büyük yetkilerin tek bir kişiye, sınırsız olarak, sorgulanmadan verilmesine karşıyız. Bu sadece CHP’nin, Doğançayırlıların meselesi değildir. Bu mesele Türkiye Cumhuriyeti’nin, bundan sonraki demokrasimizin, hukuk devletimizin geleceği ile ilgili bir mesele” dedi.
YURTTAŞLARA ‘HAYIR’ ÇAĞRISI
Anayasa referandumundan ‘Hayır’ çıkmazsa bir  ‘Tek Adam Rejimi’ kurulacağını dile getiren Çakırözer,  “Tek adam her şey olacak ve devletin tümüne hükmedecek. Bir kişi Başkan seçilecek ve o kişi hem hükümet, hem Meclis, hem de mahkeme olacak. Güçler ayrılığı denen bir şey olmayacak. Bizler cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve ülkemiz için, geleceğimiz, yarınlarımız için tüm yetkileri bir kişide toplayan, ülkeyi felakete sürükleyecek Tek Adam Rejimi’ne Doğançayırlı hemşerilerimizle birlikte ‘Hayır’ diyor, tüm yurttaşlara ‘Hayır’ çağrısında bulunuyoruz” dedi.
DOĞANÇAYIRLILAR ‘HAYIR’ İÇİN SEFERBER
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Cengiz Fidan ve dernek üyeleri CHP’li Çakırözer’e teşekkürlerini sunarak, hem Doğançayır ve çevre köylerinde hem de Eskişehir’de ‘Hayır’ için seferber olacaklarını dile getirdi.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.