DOĞAN ZİYARET SONRASI NELER SÖYLEDİ  

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

14 Ocak 2019 Pazartesi 17:26


AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Karacahşehir’den verdikleri seçim startı sonrası  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret ettiklerini söyleyen Doğan, “Ziyaret güzel geçti. Başkanımızla zaten görüşüyorduk. Karacaşehir’den seçim strartımızı  verdik. Sonra milletimizin idaresiyle belediye başkanlığı yapan değerli Kazım Kurt’u ziyaret ettik. Hem belediyenin durumunu hem güncel siyaseti konuştuk. Seçim kampanyasında kardeşlik, birlik, beraberlik içerisinde Odunpazarı’na yakışan demokrasi şöleninde geçmesi için görüşlerimizi paylaştık. Kendisi de sağ olsun çok nazik şekilde bizleri ağırladı. Kendisine teşekkür ettik” dedi.

SİYASETİN İÇERİSİNDE ELEŞTİRİLER VAR

“İlçe başkanlığı döneminde Kazım Kurt'u  çok eleştirdiniz bu süreçte nasıl bir  üslup içerisinde olacaksınız?” sorusuna yanıt veren Doğan, “Siyasetin gereği. Siyasetin içerisinde eleştiriler var. Nasıl Kazım Başkanımız hükümeti, iktidarın doğru bulmadığı yönlerini kendi ideolojisi ve bakış açısına göre eleştiriyorsa bizlerde bize göre yanlış olan noktaları eleştiriyoruz. Kendisi o yönde demokrasiden yana. Bunun bir seviyesi var. Bu seçim kampanyasında biz daha iyisini ortaya koyacağız. Mevcut durumu eleştirmek yerine çok daha iyi bir Odunpazarını ortaya koyabileceğimiz, vizyonu ortaya koyacağız ve Odunpazarılı hemşehrilerimizin bu vizyonu değerlendirmesini bekleyeceğiz. Yeni bir Odunpazarı hayalimizi onların oylarına sunacağız. Kazım Başkan da , Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer partiler kendi vizyonlarını ortaya koyacak. Daha iyi bir Odunpazarı için neler yapabileceğimizi anlatacağız. Milletimiz 31 Mart günü kararını verecek. İnşallah bizler bugün olduğu gibi 31 Mart günü yine Kazım Başkana geleceğiz, kazansakta geleceğiz kaybetsekte geleceğiz. Helalleşip, yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ SEÇİMİ KAZANMAK

Doğan hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirterek, “Bizim için öncelik kazanmak.  Cumhur İttifakın adayıyız. AK Parti ve MHP seçmenlerimizin teveccühlerini alıp, sadece onlarla değil CHP’ye gönül vermiş, İYİ Parti’ye gönül vermiş diğer siyasi partilerden etnik kültürlerden bütün hemşehrilerimizin oyunu almak için gayret edeceğiz” ifadesinde bulundu.

BU ŞEKİLDE OLMASAYDI ÇOK DAHA İYİ OLURDU

Doğan, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayının değişmesi ile ilgili ise, “İbrahim başkan bizim yol arkadaşımız. Uzun yıllar birlikte görev  yapıyoruz. Kendisi hem adaylığı hem partide bir çok şeyi hak etmiş bir arkadaşımız ama Hasan başkanımız partimizin kurucularından, kendisi partimize, davamıza, Tepebaşı'na hizmet edecek kalibrede. Siyaset uzun soluklu tabiki bu şekilde olmasaydı, çok daha iyi olurdu. O gece hazırlanıyorsunuz, sabah başka bir aday gösterilmesi kırgınlıklara, üzüntülere yol açıyor ama bizim partimizde birlik, beraberlik var” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.