DOĞAN PAZARDA VATANDAŞA BEZ TORBA DAĞITTI

AK Partili Volkan Doğan, Cuma Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaşlara bez torba dağıttı.

DOĞAN PAZARDA VATANDAŞA BEZ TORBA DAĞITTI
11 Ocak 2019 Cuma 15:16

AK Partili Doğan, Kırmızıtoprak Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nda “Yenilen Odunpazarı” yazan bez torbalar dağıtarak, vatandaşları naylon poşet değil, bez torba kullanmaya teşvik etti.

Doğan, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın da uygulamaya başladığı naylon poşet kullanımının azaltılması yönündeki tüm uygulamaları destekliyoruz. Ülkemizde ve şehrimizde çevrenin korunması, doğaya zarar verilmemesi çok önemli. Çocuklarımıza miras bırakacağımız bu ülkede ve şehrimizde, yeşili ve doğayı korumak en öncelikli görevimiz. Tüm vatandaşlarımızı da naylon poşetleri değil, bez poşetleri kullanmaya davet ediyoruz. Bu amaçla vatandaşlarımıza bez torbaları dağıtmayı bir görev olarak kabul ettik” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.