DOĞAN: İÇİ RAHAT OLSUN

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Tepebaşı Belediyesi eski Başkanı M. Tacettin Sarıoğlu’nun, kendisine yönelik eleştirisine yanıt verdi.

DOĞAN: İÇİ RAHAT OLSUN
15 Şubat 2019 Cuma 14:31

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Tepebaşı Belediyesi eski Başkanı M. Tacettin Sarıoğlu’nun, kendisine yönelik eleştirisine yanıt verdi.

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan annesinin evinde düzenlediği toplantı ile seçim manifestosunu açıkladı.  Açıklamaların ardından soruları kabul eden Doğan, Haberci26.com’dan Mustafa Demiral’ın "Tepebaşı Belediyesi eski Başkanı M. Tacettin Sarıoğlu’nun, sizin hakkınızda söylemlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" soruna yanıt verdi.  Doğan Odunpazarı'nın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ederek, “Odunpazarı Belediyesinin hesaplarını yıllardır inceliyorum, belediyenin sorunlarını ondan daha iyi biliyorum.  İçi rahat olsun” dedi. 

Tepebaşı Belediyesi eski Başkanı M. Tacettin Sarıoğlu esgundem26.com’dan Ayşe Kaytan Uçak’a yaptığı açıklamada, “Volkan çok acemi bir siyasetçi. Heyecanlı bir çocuk.  Emin olun şimdiye kadar hiçbir siyasetçi de görmediğim istek ve arzu var. Onunla bu noktaya geldi. Gitmediği kapı, konuşmadığı insan kalmadı” demişti. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.