Doğan: Her an sahada olacağız

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, mahallelerde vatandaşlarla buluştu. Odunpazarı’na bağlı tüm mahallerde referanduma hazır olduklarını söyledi.

Doğan: Her an sahada olacağız
13 Şubat 2017 Pazartesi 13:39

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Sümer, Ihlamurkent, Yenikent, 71 Evler ve Emek mahallelerinin sandık kurulları toplantısına katılarak istişarelerde bulundu. Odunpazarı’na bağlı tüm mahallelerde seçime hazır olduklarını söyleyen Doğan: "Türkiye olarak yeniden dirilişimiz için ve üzerimizdeki vesayet sisteminin ortadan kalkacağı günler için ‘evet’ diyoruz. Sandık başkanlarımız ve mahalle teşkilatlarımızla seçime hazırız ve her an sahada olacağız" dedi. Koalisyonların ortadan kalkacağı ve çift başlılığın olmadığı bir yönetim sistemi için çalıştıklarını belirten Doğan: "Halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanının hem yetkisi hem de sorumluluğu olacak" ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.