DEVLET BAHÇELİ ESKİŞEHİR’E SELAM GÖNDERDİ

MHP Eskişehir teşkilatı Genel Merkez’e gitti, TBMM’de grup toplantısına katıldı, Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

DEVLET BAHÇELİ ESKİŞEHİR’E SELAM GÖNDERDİ
11 Nisan 2018 Çarşamba 16:16

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, il, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Genel Başkanları Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, kentte devam eden çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Çalışmaları dinleyen ve Eskişehir teşkilatına başarılar dileyen Bahçeli, tüm Eskişehir halkına selam gönderdi. Bahçeli ayrıca, partililere 2019 yılında düzenlenecek seçimler hakkında bilgi verdi.

Eskişehir’den, Başkent’e giden heyet, TBMM’deki MHP Grup toplantına da katıldı. Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmasında, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde yaşanan katliama değinerek, katliamda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da sabır diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Çoban - 6 yıl önce
Allah başımızdan eksik etmesin