DESTİCİ: BBP 30 İLDE PATLAMA YAPACAK

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, kararsız seçmen sayısının hala çok yüksek olduğunu belirterek, "Sahada sürprizler olacak. Herkesin lehine olabilir sürprizler" dedi.

DESTİCİ: BBP 30 İLDE PATLAMA YAPACAK
14 Mart 2019 Perşembe 12:36

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, kararsız seçmen sayısının hala çok yüksek olduğunu belirterek, "Sahada sürprizler olacak. Herkesin lehine olabilir sürprizler" dedi. Destici, partisinin 31 Mart'ta en az 20-30 ilde oy patlaması yapacağını vurguladı. Mustafa Destici, bir televizyon programında ülke ve dünya gündemini değerlendirdi. Destici, sahadaki tablonun Büyük Birlik Partisi'nin şahlanacağı bir seçime işaret etiğini söyledi.

"EN AZ 20-30 İLDE PATLAMA YAPACAĞIZ"

Destici, "Şu anda beldelerle birlikte 400 üzerinde belediye başkan adayımız var. Anadolu en çok gezdiğim bir seçim oluyor. Hem oy anlamında Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğumuz günden beri en yüksek oyu alacağız hem de en çok belediye başkanlığını kazanacağız. Bunu görüyorum sahada ... Patlama yapacağımız iller var; mesela Erzurum, Sakarya'da patlama yapacağız, Muş'ta patlama yapacağız, Yozgat'ta patlama yapacağız. Sivas'ı zaten alacağız. Eskişehir, Ankara, Manisa'da patlama yapacağız. Pek çok ilde 20-30 ilde BBP patlama yapacak. Herkes o gün oturup baktığında bazıları hayret içinde kalacak. BBP bu kadar belediye başkanlığını bu kadar oyu nasıl aldı diye. Kıl payı kaçırabilir miyiz belki kaçırabilir. Adaylarımız her türlü yokluğa rağmen sahada inanılmaz mücadele içinde çalışıyorlar. Ben bütün adaylarımıza hem belediye başkan adaylarımıza hem Meclis üyesi adaylarımıza hem teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Asacak bayrak bulamıyorlar. Broşür gönderemiyoruz. Diğer siyasi partilere baktığınız zaman paket paket hediyeler gidiyor. Televizyonda bir kere reklamımızı gördünüz mü? Böyle adaletsiz seçim olur mu? Bizim çok yapacağımız iş var" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.