DEMOKRAT PARTİDEN YAYLIM ATEŞİ

Haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendiren Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç iktidarı sert bir dille eleştirirken, Hamamyolu projesi üzerinden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a da yüklendi.

DEMOKRAT PARTİDEN YAYLIM ATEŞİ
28 Mayıs 2017 Pazar 14:17


Basın toplantısına 27 Mayıs Darbesi’ni eleştirerek başlayan Başkan Dölekçekiç, “27 Mayıs Demokratlar için bir utancın yıl dönümüdür. Darbeyle Türkiye demokrasisine kast edilmiştir. Demokrat Parti de 3 evladını bu darbede şehit vermiştir.” dedi.

“Evet” diyenlere seslendi

27 Mayıs darbesi ardından sözü referandum öncesinde AK Parti İktidarının vaatlerine getiren Dölekçekiç, “16 Nisan’dan bu zamana değin 1 buçuk aylık bir süreç geçti. AKP iktidarının vaatleri vardı. “Evet çıkacak terör bitecek” bu vaatler arasında yer almaktaydı. Ancak gelinen noktada görüyoruz ki, terör bitmemiş aksine daha da azıtmıştır.” dedi. Referandumda evet oyu kullanan vatandaşlara seslenen Dölekçekiç, “Evet oyu veren vatandaşlarımızın AKP’nin referandum öncesi vermiş olduğu vaatleri takip etmelerini istiyorum.” dedi.
   
Asker karavanası rant’a alet edildi

Manisa’da yaşanan Asker zehirlenmesi ile ilgili olarak da eleştirilerde bulunan Dölekçekiç, “Eskiden asker karavanasını kendi hazırlardı. Ancak AKP buradan da rant elde etmek için yandaş şirketlerle anlaştı. Onlarda kar hırsı ile hareket etti. Sonuçları ortadadır” dedi. 
 
Mahmudiye perişan oldu

Uzun süren yağışlar ardından Mahmudiye’de 30 bin dekar arazi üstünde bulunan ürünlerin zarar gördüğünü belirten Dölekçekiç, “Yetkililerin pancar kotası konusunda yumuşamaya gitmesi bu zararı biraz da olsa  gideri” diye konuştu.

Halk denetleyecek demiştiniz

Hamamyolu projesi üzerinden Odunpazarı belediye Başkanı kazım Kurt’a yüklenen Dölekçekiç, “Hamamyolu Projesinin tanıtımı yapılırken kullanılan resimlerde köprü yoktu. Şimdi kocaman bir köprü konulmuş. Sevgili başkan Kazım kurt hamam yolu projesini halk denetleyecek demişti ancak tahta perdelerden değil denetlemek gözetlemek bile mümkün olmuyor” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.