Demokrat Parti’de kongre süreci başladı

Demokrat Parti’de kongre sürecinin başladığını söyleyen Şükrü ketenci, il ve ilçe yönetimlerinde görev almak isteyen kişilerin bir an önce müracaat etmelerini istedi.

Demokrat Parti’de kongre süreci başladı
14 Ekim 2018 Pazar 14:06

Demokrat Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Şükrü ketenci haftalık pazar toplantısında kongre sürecinin başladığını duyurdu. İlçe kongrelerini bir an önce tamamlayıp il kongrelerini yapacaklarını belirten Ketenci, “Bu sebeple yaklaşan seçimlere de hem bir ön çalışma olmuş olacak hem de bir aday tespit çalışmalarına da başlamış olacağız. Bir an önce de gerekli adayları tespit edip hızla seçim sürecine giriyoruz” dedi. Türkiye’nin yönetilemediğini ve bu sebeple Demokrat Parti’ye ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Ketenci, “İktidarın yalan yanlış ifadelerle, icraatlarla insanları bunalttı. Öteleyici tedbirler alarak, elektriğe, doğalgaza yüzde 50 zam yapıp ardından Maliye Bakanı yüzde 10 indirim yaptık diyebiliyor. Böyle saçmalık olmaz.” diye konuştu.


Etiketler; #demokrat parti
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.